MEER OVER ...

MILLIE                                                          Natascha :  0493 57 46 56 tussen 12u – 20u

Naam: Millie                         

Geboortedatum: 01/12/2015                                              

Geslacht: V                                      

Millie is gevonden in het Vogelopvangcentrum Beernem.  Hoogstwaarschijnlijk is ze daar gedumpt.

Millie is een zeer lief kattinneke, die enorm houdt van aaikes, kopkes geven en spelen met pluimen en hengels. Een mooie grote krabpaal kan ze ook enorm hard appreciëren, dus dit is wel een must om aan te schaffen.

Graag wil ze een vriendje of vriendinnetje die haar onzekerheid wat kan wegnemen. Ze voelt zich duidelijk beter met een ander lief sociaal katje in de buurt. Dit zien we hier als ze in contact komt met de andere katjes. Dan maakt ze lieve geluidjes naar hen.

Ze kan enorm onzeker zijn, maar eens ze je kent rolt ze zich op haar rug en wilt ze niets liever dan geaaid worden op haar buikje. Trappelend op een dekentje maakt ze haar nestje klaar om te slapen terwijl ze dan ook geniet van geaaid te worden. 

Eten is 1 van haar lievelingsbezigheden, elke dag een bakje natvoer vindt ze super.! Ook haar korreltjes eet ze goed.

Als je Millie graag een gouden mandje wilt geven met een vriendje dan zal je ook nog wat geduld moeten oefenen zodanig dat ze kan wennen aan haar nieuwe baasje en omgeving.

Millie kan omgaan met andere katten en rustige tieners.  Deze kat verblijft in Brugge.Voor dit katje zoeken we een thuis waar ze niet buiten kan of buiten kan in een catproof tuin. Deze kat wordt enkel geplaatst waar er al een kat aanwezig is.

Adoptiebijdrage: 160 euro

Ontvlooid, ontwormd, gesteriliseerd, 2x gevaccineerd, gechipt en geregistreerd.

Er wordt eerst telefonisch nagegaan of er een goede match kan zijn tussen jou en de kat, nadien kan een afspraak gemaakt worden voor een bezoekje zodat jullie met elkaar kunnen kennis maken. Bij adoptie wordt een adoptiecontract getekend en de adoptiebijdrage wordt betaald bij het afhalen van de kat. Iedere kat vertrekt met een Europees paspoort.

Voor meer info over de kat of de beschikbaarheid kan je telefonisch contact opnemen met Natascha op het nummer 0493 57 46 56 tussen 12u – 20u.  Gelieve hiervoor niet te mailen.  Graag een boodschap inspreken en je naam, telefoonnummer en voor welke kat je belt achterlaten indien er niet wordt opgenomen. Op smsen wordt niet gereageerd.

www.poespartoe.be – info@poespartoe.be - HK 30307354


Terug naar alle poezen ...